Janssen Horeca Groothandel

Uw leverancier wanneer het gaat om service.

Janssen Horeca Groothandel is al 39 jaar leverancier van food- en non-food voor de horeca en grootverbruikers.

Wij hechten grote waarde aan serviceverlening en houden de lijnen naar onze klanten kort, waardoor wij u optimale service kunnen bieden zeven dagen per week. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij onze klanten die optimale service verlenen die zij van ons gewend zijn.

Kwaliteit houdt voor ons meer in dan levering van producten. Klantvriendelijkheid, flexibiliteit, snelle levertijden en optimale service staan bij ons voorop.

Janssen Horeca Groothandel biedt u een uitgebreid assortiment van A-merken en onze huismerken Frappant en Melange d’Or met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Bij ons heeft u een uitgebreide keuze uit: diepvriessnacks, brood & banket, koelvers producten, oliën en vetten, zuren en sauzen, kruiden, ijs, disposables, papierwaren, frisdranken, koffie en thee benodigdheden, hygiëne- en schoonmaakartikelen etc. Wij leveren aan horeca, verenigingen, recreatie accommodaties en bedrijven.

Wij zijn aangesloten bij de Horeca Food Group, een inkoopcombinatie voor zelfstandige groothandels. Met deze samenwerking kunnen wij u een breed assortiment van A-merken aanbieden tegen concurrerende prijzen. Onze kwaliteitslabels Frappant en Melange D’or bieden u een productenlijn met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Horeca Food GroupMelange D'or

arrow_upward