Janssen Horeca Groothandel

Uw leverancier wanneer het gaat om service.

Janssen Horeca Groothandel is al ruim 40 jaar totaalleverancier in Etten-Leur en omstreken.

Wij leveren aan horeca, bedrijven, sportverenigingen, scholen, recreatie accommodaties en grootverbruikers.

Wij hechten grote waarde aan serviceverlening en houden de lijnen naar onze klanten kort, waardoor wij optimale service kunnen bieden. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij onze klanten die service verlenen die zij van ons gewend zijn.

Kwaliteit houdt voor ons meer in dan levering van producten. Klantvriendelijkheid, flexibiliteit, snelle levertijden en optimale service staan bij ons voorop.

Een compleet assortiment op het gebied van diepvries snacks en brood, ijs, koelvers producten, DKW, disposables, frisdranken, koffie en thee, zoetwaren, hygiënepapier en hygiënesystemen, schoonmaakmiddelen en EHBO BHV artikelen. Voor ieder seizoen, hebben wij een uitgebreid assortiment thema- en kerstpakketten.

Wij zijn aangesloten bij de Horeca Food Group, een inkoopcombinatie voor zelfstandige groothandels. Met deze samenwerking kunnen wij u een breed assortiment van A-merken aanbieden tegen concurrerende prijzen. Onze huismerken Frappant en Melange D’or bieden u een productenlijn met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Horeca Food GroupMelange D'or

arrow_upward